Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2006

Μυαλά πατέ με πηλίκιο στο φούρνο και σαλάτα με κλωτσιές.



Πάρτε αυτή τη φωτό και το σχετικό βίντεο που έχει γίνει blockbuster στα δελτία ειδήσεων αγοράστε και ένα μπουκαλάκι johnsons baby oil και αφού γρασσάρετε το επίμαχο σημείο σπρώξτε με δύναμη. Ναι ρε καραγκιόζηδες. Πάρτε αυτά τα γελοία υποκείμενα που ονομάζονται όργανα της τάξης και πληρώνονται απο χρήματα φορολογουμένων και φυτέψτε τα σε ζαρτινιέρες.

Έπεσε λέει και χτύπησε σε ζαρτινιέρα όπως προσπαθούσε να διαφύγει(;). Σίγα μη σκάλωσε και η μύτη του στο σταντ του σκούτερ. Και βγαίνουν οι πιθηκάνθρωποι μπατσοσυνδικαλιστές στο γυαλί να πούνε οτι το εξετάζουν. Έχουν πάρει στηθοσκόπιο δηλαδή και το έχουν βάλει πανω στο βίντεο να δούνε αν έχει σφυγμό. Πλακα έχει αυτό το κωλοκράτος. Η υπόθεση λέει είχε ανατεθεί σε πταισματοδίκη! Πταίσμα δηλαδή. Τέσσερεις μπάτσοι με πολιτικά βαράνε ένα περαστικό, λοιποί ένστολοι παρακολουθούν εκσπερματώνωντας στη θέα του ανήμπορου, παραδίπλα ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας (γαμάτο ε?) μιλάει στο κινητό και κοιτάει το ολο σκηνικό σαν να είναι στις κούνιες με το γιό του και όλο αυτό είναι ένα πταίσμα. Δηλάδη αμα τη στήσω έξω απ΄το σπίτι του Πολύδωρα και τον περιμένω να κατέβει και τον αρχίσω στα κλωτσομπουνίδια και φέρω και μερικούς φίλους να το γλεντήσουμε παρέα πάνω στη γουρουνόφατσα του στερημένου αγάπης όταν ήταν παιδί και σεξ όταν ήταν έφηβος, θα μας πάνε για πταίσμα. Καλή φάση. Μέτα όμως που ανέλαβαν οι Χατζιευαγγελατοδικαστόπουλοι να κάνουν το τηλεοπτικό λαικό δικαστήριο η υπόθεση ανατέθηκε στον εισαγγελέα εφετών. Μετάφραση: Αν δεν έπαιζε η τηλεόραση το βίντεο εκατό φορές, θα κλείνανε το θεματάκι με μια πειθαρχική σε τρεις μπάτσους δηλαδή κάτι σε ενα μήνα στέρηση φραπέ και σάντουιτς απο τα everest και όλοι θα είμασταν happy.

Και τώρα βέβαια δεν ξέρουμε τι θα γίνει γιατί το επόμενο θέμα που θα βγεί στο χαζοκούτι και θα καλύψει τα πάντα θα μας κάνει να ξεχάσουμε το όλο συμβάν μέχρι το επόμενο. Σιχαμένα υποκείμενα και αυτοί και εμείς. Αυτοί γιατί βαράνε αδιακρίτως και εμείς γιατί ξεχνάμε λες και παθαίνουμε μαζικά αλτσχάιμερ. Και μετά μου λες γιατί κάποιοι κατεβαίνουν και τα σπάνε. Και εγώ θα σου πώ οτι την επόμενη φορά μπορεί και να τα σπάω και εγώ μαζί τους. Σταδιάλα ζώα.


9 Comments:

At 10:49 μ.μ., Blogger Adomiel said...

Από το μυαλό μου τα πήρες... γιατί που να βγουν τέτοια λόγια από το στόμα μου... δεν το επιτρέπει και η ηλικία μου...! Χώσε λέμε...! :-)

 
At 6:15 μ.μ., Blogger guerriero_da_luz said...

A δεν θέλω ηλικιακούς περιορισμούς. Ότι έχει το μυαλό μας πρέπει να βγαίνει και απτο στόμα μας διοτι καταλήγουμε περικυκλωμένοι απο ανθρώπους που σοκαρίζονται και μας κάνουν τη ζωή δύσκολη όταν ακούνε την αλήθεια μας μια που μόνο τα λογο-κρυμμένα τους λέγαμε... Και φταίμε εμείς. Ας αφήσουμε τα φίλτρα για τις καφετιέρες. :P

 
At 6:16 μ.μ., Blogger guerriero_da_luz said...

Και σε όποιον αρέσουμε να συμπληρώσω. :)

 
At 10:47 μ.μ., Blogger Adomiel said...

Πωπώ... να εύχομαι να μην πέσω στο στόμα σου δηλαδή...! :-p

 
At 4:25 μ.μ., Blogger guerriero_da_luz said...

Εντάξει δεν κράζω το κόσμο επειδή πηδάει ο τζακ... Απλα μερικές φορές είμαι πιο παρμένος απο άλλες. ;)

 
At 12:24 μ.μ., Blogger Adomiel said...

Και δε σου λείπουν και οι αφορμές ε; :-) Καλημέρα...!

 
At 2:15 μ.μ., Blogger guerriero_da_luz said...

Ε ναι... Κοιτάω γύρω και τι βλέπω? Πολλές και ποικίλες.

 
At 10:39 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Τα πες και ξαλάφρωσα ένα πράγμα... ελπίζω να δικαιωθεί το παιδί. Μερικές φορές λυπάμαι που δεν ισχύει το "οφθαλμόν αντί οφθαλμου". Σιγά σιγά θα βλέπουμε μπάτσο και θα φυλαγόμαστε μην πάθουμε καμιά ζημιά.

 
At 9:08 μ.μ., Blogger Adomiel said...

Άντε που είσαι; ακόμα κι εγώ έγραψα καινούριο post...! :-p

Να πιστέψω τώρα ότι γράφεις πέντε απανωτά "επεισόδια" της Λητούς; ;-)

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home