Δευτέρα, Νοεμβρίου 13, 2006

Στα απόνερα της τηλεοπτικής ηθικής...


Πούλμαν με αγίους κατεβαίνουν την τηλεοπτική πλαγιά της κλειδαροτρυπικής ηθικολογίας. Κοκκινίζουν όλοι στο άκουσμα των ανείπωτων και ποταπών πράξεων, ακόλαστων στιγμών τουαλετικής σεξομανίας που οι έφηβοι μαγνητοσκοπούν και μοιράζονται με την bluetooth προέκταση του χεριού τους. Σεξ ντραγκς και τιβι γκαιντ σε μια κοινωνία που μπερδεύει την ουρήθρα με την κλειτορίδα και αντί να έρχεται σε οργασμό μας κατουράει στα μούτρα και μας λέει οτι βρωμάμε κι απο πάνω...

_______

-Ιδού ! φώναξε με στεντόρια φωνή να τον ακούσουν όλοι απο κατώ.
Η πόρνη του χωριού σας. Το παράδειγμα προς αποφυγή. Κοιτάχτε συγχωριανοί την κατάντια του πλάσματος που προσεύχομαι στο θεό να συγχωρέσει κάθε μέρα.
Οι λέξεις έβγαιναν απο το στόμα του παχιές σαν γουρούνια που εκτοπίζουν τη λάσπη, καθώς το λιγδιασμένο του δάχτυλο την έδειχνε να στέκεται πάνω στο βαρέλι με το μωρό στην αγκαλιά.
-Μην γελιέσται απο το κλάμμα της ούτε απο τον καρπό της αμαρτίας που κρατάει. Μόνο πλάσμα του θεού δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αντίθετα είναι μια υπηρέτρια του διαβόλου, μια παστρικιά που κανένας πιστός δεν πρέπει να δεχθεί στο σπιτικό του. Σας ξορκίζω τέκνα μου μακριά απο τη στιγματισμένη.
Το πλήθος απο κάτω την κοιτούσε με μάτια που πετούσαν σπίθες και την ανακουφιστική σκέψη οτι υπάρχουν και πιο αμαρτωλοί στον κόσμο. Ίσως τελικά κέρδιζαν μια θέση στο παράδεισο. Αυτοί εξάλλου μετανιώνουν.
-Τώρα όλοι ξέρουμε ποιά είσαι! Είπε ο κληρικός καθώς σχηματιζε με βία το λεκέ που έγινε Α στο καταβρώμικο φόρεμα της.
Δεν ήταν τυχαίο οτι τα χέρια του έκαναν την ίδια ακριβώς κίνηση οπως πριν ένα χρόνο που πάνω της παραδιδόταν στα ίδια κτηνώδη ένστικτα που τώρα την διαπόμπευαν.

_____

Ας με συγχωρέσει που έκανα μια μικρή διασκευούλα αλλά κάτι μου λέει οτι ο Χώθορν όταν έγραφε το Άλικο Γράμμα είχε ένα όραμα. Τηλεοπτικά παράθυρα με αιδεσιμώτατους να διαπομπεύουν όλους όσουν οι ίδιοι γαμούν καθημερινά.


photo by deviantart, user elvenvampire

Κλείνω με ένα μύνημα προς όλα τα teens. Κλείστε την tv και γαμάτε μπας και τη γλιτώσετε, γιατί είναι ολοφάνερο τι κάνει η αγαμία.

8 Comments:

At 8:10 μ.μ., Blogger Πληρωμένη πένα said...

μα, συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στη χώρα μας; Φτου φτου Παναγιάμ'

 
At 8:11 μ.μ., Blogger guerriero_da_luz said...

Άστα κυρα Σουλά μου...

 
At 8:15 μ.μ., Blogger guerriero_da_luz said...

Με τόνο στο ου
... χαρ χαρ

 
At 9:22 μ.μ., Blogger Adomiel said...

Μα γιατί εξακολουθείς να βλέπεις δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση; και μάλιστα των "συνήθη υπόπτων"; ήμαρτον...! πρέπει να πουλήσουν το προϊόν τους... και το πουλάνει καλά! πάψε να το αγοράζεις...!

Καλησπέρα... :-)

 
At 9:35 μ.μ., Blogger guerriero_da_luz said...

Όταν της σιδερώστρας η αντίσταση προκαλεί ηλεκτροπληξία στο χρήστη κάποιος πρέπει να το καταγγείλει ρε γμτ... καλησπέρες και απο εδώ...

 
At 12:16 π.μ., Blogger Adomiel said...

Πέρασα για μια καλημέρα/καληνύχτα...! :-) πως ήταν το Σ/Κ; παραγωγικό; (είδες όμως επιμονή; :-ο )...

 
At 5:21 μ.μ., Blogger guerriero_da_luz said...

Ναι ναι η επίμονη blogger κατα τον επίμονο κηπουρό... διόλου παραγωγικό κατα πως φαίνεται αλλα θα ανακάμψω που θα μου πάει... Τους συντροφικούς μου χαιρετισμούς!

 
At 12:52 π.μ., Blogger Adomiel said...

Με την ησυχία σου δεν είπαμε; (σ.σ. α παρεμπιπτόντως οι εβδομάδες έγιναν τέσσερις {4}... εντελώς πληροφοριακά... σαν να λέμε "σαν νεράκι κυλάει ο καιρός")... :-)

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home