Δευτέρα, Νοεμβρίου 13, 2006

Στα απόνερα της τηλεοπτικής ηθικής...


Πούλμαν με αγίους κατεβαίνουν την τηλεοπτική πλαγιά της κλειδαροτρυπικής ηθικολογίας. Κοκκινίζουν όλοι στο άκουσμα των ανείπωτων και ποταπών πράξεων, ακόλαστων στιγμών τουαλετικής σεξομανίας που οι έφηβοι μαγνητοσκοπούν και μοιράζονται με την bluetooth προέκταση του χεριού τους. Σεξ ντραγκς και τιβι γκαιντ σε μια κοινωνία που μπερδεύει την ουρήθρα με την κλειτορίδα και αντί να έρχεται σε οργασμό μας κατουράει στα μούτρα και μας λέει οτι βρωμάμε κι απο πάνω...

_______

-Ιδού ! φώναξε με στεντόρια φωνή να τον ακούσουν όλοι απο κατώ.
Η πόρνη του χωριού σας. Το παράδειγμα προς αποφυγή. Κοιτάχτε συγχωριανοί την κατάντια του πλάσματος που προσεύχομαι στο θεό να συγχωρέσει κάθε μέρα.
Οι λέξεις έβγαιναν απο το στόμα του παχιές σαν γουρούνια που εκτοπίζουν τη λάσπη, καθώς το λιγδιασμένο του δάχτυλο την έδειχνε να στέκεται πάνω στο βαρέλι με το μωρό στην αγκαλιά.
-Μην γελιέσται απο το κλάμμα της ούτε απο τον καρπό της αμαρτίας που κρατάει. Μόνο πλάσμα του θεού δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αντίθετα είναι μια υπηρέτρια του διαβόλου, μια παστρικιά που κανένας πιστός δεν πρέπει να δεχθεί στο σπιτικό του. Σας ξορκίζω τέκνα μου μακριά απο τη στιγματισμένη.
Το πλήθος απο κάτω την κοιτούσε με μάτια που πετούσαν σπίθες και την ανακουφιστική σκέψη οτι υπάρχουν και πιο αμαρτωλοί στον κόσμο. Ίσως τελικά κέρδιζαν μια θέση στο παράδεισο. Αυτοί εξάλλου μετανιώνουν.
-Τώρα όλοι ξέρουμε ποιά είσαι! Είπε ο κληρικός καθώς σχηματιζε με βία το λεκέ που έγινε Α στο καταβρώμικο φόρεμα της.
Δεν ήταν τυχαίο οτι τα χέρια του έκαναν την ίδια ακριβώς κίνηση οπως πριν ένα χρόνο που πάνω της παραδιδόταν στα ίδια κτηνώδη ένστικτα που τώρα την διαπόμπευαν.

_____

Ας με συγχωρέσει που έκανα μια μικρή διασκευούλα αλλά κάτι μου λέει οτι ο Χώθορν όταν έγραφε το Άλικο Γράμμα είχε ένα όραμα. Τηλεοπτικά παράθυρα με αιδεσιμώτατους να διαπομπεύουν όλους όσουν οι ίδιοι γαμούν καθημερινά.


photo by deviantart, user elvenvampire

Κλείνω με ένα μύνημα προς όλα τα teens. Κλείστε την tv και γαμάτε μπας και τη γλιτώσετε, γιατί είναι ολοφάνερο τι κάνει η αγαμία.

9 Comments:

At 8:10 μ.μ., Blogger Πληρωμένη πένα said...

μα, συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στη χώρα μας; Φτου φτου Παναγιάμ'

 
At 8:11 μ.μ., Blogger Guerriero Da Luz said...

Άστα κυρα Σουλά μου...

 
At 8:15 μ.μ., Blogger Guerriero Da Luz said...

Με τόνο στο ου
... χαρ χαρ

 
At 9:22 μ.μ., Blogger Adomiel said...

Μα γιατί εξακολουθείς να βλέπεις δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση; και μάλιστα των "συνήθη υπόπτων"; ήμαρτον...! πρέπει να πουλήσουν το προϊόν τους... και το πουλάνει καλά! πάψε να το αγοράζεις...!

Καλησπέρα... :-)

 
At 9:35 μ.μ., Blogger Guerriero Da Luz said...

Όταν της σιδερώστρας η αντίσταση προκαλεί ηλεκτροπληξία στο χρήστη κάποιος πρέπει να το καταγγείλει ρε γμτ... καλησπέρες και απο εδώ...

 
At 12:16 π.μ., Blogger Adomiel said...

Πέρασα για μια καλημέρα/καληνύχτα...! :-) πως ήταν το Σ/Κ; παραγωγικό; (είδες όμως επιμονή; :-ο )...

 
At 5:21 μ.μ., Blogger Guerriero Da Luz said...

Ναι ναι η επίμονη blogger κατα τον επίμονο κηπουρό... διόλου παραγωγικό κατα πως φαίνεται αλλα θα ανακάμψω που θα μου πάει... Τους συντροφικούς μου χαιρετισμούς!

 
At 12:52 π.μ., Blogger Adomiel said...

Με την ησυχία σου δεν είπαμε; (σ.σ. α παρεμπιπτόντως οι εβδομάδες έγιναν τέσσερις {4}... εντελώς πληροφοριακά... σαν να λέμε "σαν νεράκι κυλάει ο καιρός")... :-)

 
At 10:32 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home