Τρίτη, Οκτωβρίου 31, 2006

Ρε είστε καλά?

Αντιγράφω απο το in.gr το άρθρο που μόλις είδα:

'' Την ώρα που η Αθήνα φιλοξενεί το πρώτο Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Διακυβέρνηση του Διαδικτύου, με εκκλήσεις για σεβασμό της ελευθερίας του λόγου, η είδηση της σύλληψης του υπεύθυνου ενός δικτυακού τόπου στην Ελλάδα κάνει το γύρο του κόσμου.

Ιστολόγια στην Ελλάδα, τη Βρετανία και άλλες χώρες αναφέρονται με καυστικά σχόλια στην πρωτοφανή εισβολή της ελληνικής αστυνομίας στο blogme.gr, έναν δικτυακό τόπο που παρέχει υπηρεσίες ταξινόμησης και εύρεσης ελληνικών ιστολογίων.

Ο δημιουργός του blogme.gr, Αντώνης Τσιπρόπουλος, συνελήφθη το καλοκαίρι, έπειτα από καταγγελία ότι ο δικτυακός τόπος του παρείχε πρόσβαση σε ανεξάρτητο ιστολόγιο που περιείχε δυσφημιστικό υλικό. Το υλικό αυτό εμφανιζόταν στο ιστολόγιο FunEL και σχολίαζε γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο(....)Ο κ. Τσιπρόπουλος, που φόρεσε χειροπέδες, πέρασε τη νύχτα στην ασφάλεια και πρόκειται να προσαχθεί σε δίκη, διαμαρτύρεται ότι η σύλληψή του είναι παράλογη, δεδομένου ότι ο ίδιος δεν μπορεί να ελέγχει τα γραφόμενα σε ιστοσελίδες τρίτων ούτε να θεωρείται υπεύθυνος για αυτά.

Όπως σχολιάζει το The Register, η σύλληψη δεν θα μπορούσε να συμβεί σε πιο ακατάλληλη στιγμή, καθώς η Αθήνα φιλοξενεί αυτές τις ημέρες το πρώτο Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Διακυβέρνηση του Διαδικτύου(....)Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Διεθνής Αμνηστία, η οποία επίσης μετέχει στο Φόρουμ, απηύθυνε «Έκκληση προς τους Bloggers», ζητώντας τους να συνδεθούν και να υπεραμυνθούν της ελευθερίας της έκφρασης στο Διαδίκτυο.

Οι εκκλήσεις αυτού του είδους συνήθως αφορούν καθεστώτα όπως του Ιράν και της Κίνας.''

Ρε είστε καλά? Πάτε καλά? Επικοινωνείτε? Νιώθετε? Γιατί δεν πάτε να συλλάβετε και τους ιδιοκτήτες του Youtube που κάνει host όλα τα video απο τους FunEl? Για την ιστορία το δημοφιλές τηλεοπτικό πρόσωπο είναι ο κύριος Λιακόπουλος και δεν χρειάζεται να αναρωτηθούμε πολύ για τον καταγγέλοντα.


Ξεκινήστε μια επιχείρηση σκούπα και συλλάβετε: Όλους του συντελεστές των εκάστοτε επιθεωρήσεων, τους συντελεστές σατυρικών εκπομπών, Λαζόπουλους Αναστασιάδηδες, Μιτσικωσταίους και Σεφερλήδες. Για να μη πώ να καταδικάσετε ερήμην μετα θάνατον τον Ψαθά για να τελειώνουμε και κρεμάστε τον μαζί με τον Πιατά που έπαιξε Όρνιθες μια που δύσκολα θα βρείτε τον Αριστοφάνη. Ρε πάρτε το χαμπάρι, το Internet είναι και τέχνη και μέσο επικοινωνίας και μέσο ενημέρωσης. Δεν λογοκρίνεται με τον ίδιο τρόπο που δεν λογοκρίνει κανείς όλους τους προαναφερθέντες. Βλαχοτάγαρα του κερατά. Ακούς Λιακόπουλε? Φαντασμένε τύπε που ένιωσες παρεξηγημένος απο σατυρικά clips και έτρεξες να καλύψεις την αξιοπρέπεια που δεν έχεις κυνηγώντας μάγισσες.
Ζώα, απόγονοι της χείριστης βλακείας που μου θέλετε να νιώθετε οτι είστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Σκατά στα μούτρα σας ρε χαμένα κορμιά.

Ξυπνήστε ρε! Ζωντανά έ ζωντανα...



7 Comments:

At 2:53 π.μ., Blogger Τυπος Νυχτερινος said...

Σκατά κι απόσκατα που θα 'λεγε κι η γιαγιά μου...

Τι περιμένεις όμως από μια κοινωνία που εμπαίζει και εξευτελίζει το ανήλικο θύμα βιασμού, αναγορεύοντας τους -επίσης ανήλικους- βιαστές σε γαμιάδες;
Αλλά ξέχασα. Οι βιαστές ήταν γιοι καθηγητών και αστυνομικών.
Να με συμπαθάτε! Η μνήμη μου μπάζει νερά τελευταία.
Αι σιχτίρ πια.

 
At 4:22 μ.μ., Blogger guerriero_da_luz said...

Θα μίλαγε κανείς για ψυχραιμία, αλλά παγωμένο αίμα σε κατι τέτοια τελικά έχουν μόνο οι so called δημοσιογράφοι... Η κοινωνία της κλειδαρότρυπας και της ανικανότητας. Τις καλησπέρες μου τύπε.

 
At 1:15 π.μ., Blogger Adomiel said...

Τα νεύρα κάνουν κακό στην παραγωγή... Τι γίνεται με τη Λήδα; Την έχεις αφήσει αβοήθητη πάνω σ' ένα χειρουργικό τραπέζι, αν δε θυμάσαι...

Καλημέρα...! :-)

 
At 2:06 π.μ., Blogger Adomiel said...

Μετά τα δεκάδες αγανακτισμένα mails που έλαβα ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ (σ.σ. αφού εκ φύσεως και θέσης ποτέ δεν παραδέχομαι αυθορμήτως τα λάθη μου) ότι το όνομα της ηρωίδας είναι ΛΗΤΩ... και μόνο ΛΗΤΩ... :-(

Δεν πρόκειται να επιρρίψω την ευθύνη στο δαίμονα του πληκτρολογίου όπως έκανε πρόσφατα κάποιος φίλτατος μου... :-p Φταίω εγώ και μόνο εγώ...!

Υ.Γ... Ε, ίσως να φταίει και λίγο ο συγγραφέας... Μετά από δύο εβδομάδες κοντεύω να ξεχάσω και το δικό μου όνομα λέμε... ;-)

Καλημέρα

 
At 1:45 μ.μ., Blogger guerriero_da_luz said...

Το κατάστημα δεν ευθύνεται για τυχόν ορθογραφικά λάθη. Όλα μας τα πιάτα παρασκευάζονται απο φρεσκοκατεψυγμένη φαιά ουσία. :P

 
At 1:29 π.μ., Blogger Adomiel said...

Μολονότι δεν το συνηθίζω να προσφέρω τέτοιου είδους υπηρεσίες, ξαναέρχομαι στα σχόλια σου, για να σου υπενθυμίσω (σ.σ. ελπίζω να ακουστώ ως η φωνή της συνείδησης σου :-p) ότι οι εβδομάδες έγιναν αισίως τρεις...

Είπαμε να μη πιέζεσαι αλλά εσύ το παράκανες... ώρα να αφήσουμε το καρότο και να πιάσουμε το μαστίγιο...! :-)

 
At 5:46 μ.μ., Blogger guerriero_da_luz said...

Καλώς τη φωνή της συνείδησής μου. Η αλήθεια είναι πώς πότε δεν τα είχα καλά με τα καρότα ενώ απεναντίας οι σχέση μου με τα μαστίγια ήταν κάτι περισσότερο απο καλή... θα επιληφθούμε του θέματος σύντομα. Τους συναδελφικούς μου χαιρετισμούς.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home