Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2006

Μυαλά πατέ με πηλίκιο στο φούρνο και σαλάτα με κλωτσιές.



Πάρτε αυτή τη φωτό και το σχετικό βίντεο που έχει γίνει blockbuster στα δελτία ειδήσεων αγοράστε και ένα μπουκαλάκι johnsons baby oil και αφού γρασσάρετε το επίμαχο σημείο σπρώξτε με δύναμη. Ναι ρε καραγκιόζηδες. Πάρτε αυτά τα γελοία υποκείμενα που ονομάζονται όργανα της τάξης και πληρώνονται απο χρήματα φορολογουμένων και φυτέψτε τα σε ζαρτινιέρες.

Έπεσε λέει και χτύπησε σε ζαρτινιέρα όπως προσπαθούσε να διαφύγει(;). Σίγα μη σκάλωσε και η μύτη του στο σταντ του σκούτερ. Και βγαίνουν οι πιθηκάνθρωποι μπατσοσυνδικαλιστές στο γυαλί να πούνε οτι το εξετάζουν. Έχουν πάρει στηθοσκόπιο δηλαδή και το έχουν βάλει πανω στο βίντεο να δούνε αν έχει σφυγμό. Πλακα έχει αυτό το κωλοκράτος. Η υπόθεση λέει είχε ανατεθεί σε πταισματοδίκη! Πταίσμα δηλαδή. Τέσσερεις μπάτσοι με πολιτικά βαράνε ένα περαστικό, λοιποί ένστολοι παρακολουθούν εκσπερματώνωντας στη θέα του ανήμπορου, παραδίπλα ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας (γαμάτο ε?) μιλάει στο κινητό και κοιτάει το ολο σκηνικό σαν να είναι στις κούνιες με το γιό του και όλο αυτό είναι ένα πταίσμα. Δηλάδη αμα τη στήσω έξω απ΄το σπίτι του Πολύδωρα και τον περιμένω να κατέβει και τον αρχίσω στα κλωτσομπουνίδια και φέρω και μερικούς φίλους να το γλεντήσουμε παρέα πάνω στη γουρουνόφατσα του στερημένου αγάπης όταν ήταν παιδί και σεξ όταν ήταν έφηβος, θα μας πάνε για πταίσμα. Καλή φάση. Μέτα όμως που ανέλαβαν οι Χατζιευαγγελατοδικαστόπουλοι να κάνουν το τηλεοπτικό λαικό δικαστήριο η υπόθεση ανατέθηκε στον εισαγγελέα εφετών. Μετάφραση: Αν δεν έπαιζε η τηλεόραση το βίντεο εκατό φορές, θα κλείνανε το θεματάκι με μια πειθαρχική σε τρεις μπάτσους δηλαδή κάτι σε ενα μήνα στέρηση φραπέ και σάντουιτς απο τα everest και όλοι θα είμασταν happy.

Και τώρα βέβαια δεν ξέρουμε τι θα γίνει γιατί το επόμενο θέμα που θα βγεί στο χαζοκούτι και θα καλύψει τα πάντα θα μας κάνει να ξεχάσουμε το όλο συμβάν μέχρι το επόμενο. Σιχαμένα υποκείμενα και αυτοί και εμείς. Αυτοί γιατί βαράνε αδιακρίτως και εμείς γιατί ξεχνάμε λες και παθαίνουμε μαζικά αλτσχάιμερ. Και μετά μου λες γιατί κάποιοι κατεβαίνουν και τα σπάνε. Και εγώ θα σου πώ οτι την επόμενη φορά μπορεί και να τα σπάω και εγώ μαζί τους. Σταδιάλα ζώα.


Δευτέρα, Νοεμβρίου 13, 2006

Στα απόνερα της τηλεοπτικής ηθικής...


Πούλμαν με αγίους κατεβαίνουν την τηλεοπτική πλαγιά της κλειδαροτρυπικής ηθικολογίας. Κοκκινίζουν όλοι στο άκουσμα των ανείπωτων και ποταπών πράξεων, ακόλαστων στιγμών τουαλετικής σεξομανίας που οι έφηβοι μαγνητοσκοπούν και μοιράζονται με την bluetooth προέκταση του χεριού τους. Σεξ ντραγκς και τιβι γκαιντ σε μια κοινωνία που μπερδεύει την ουρήθρα με την κλειτορίδα και αντί να έρχεται σε οργασμό μας κατουράει στα μούτρα και μας λέει οτι βρωμάμε κι απο πάνω...

_______

-Ιδού ! φώναξε με στεντόρια φωνή να τον ακούσουν όλοι απο κατώ.
Η πόρνη του χωριού σας. Το παράδειγμα προς αποφυγή. Κοιτάχτε συγχωριανοί την κατάντια του πλάσματος που προσεύχομαι στο θεό να συγχωρέσει κάθε μέρα.
Οι λέξεις έβγαιναν απο το στόμα του παχιές σαν γουρούνια που εκτοπίζουν τη λάσπη, καθώς το λιγδιασμένο του δάχτυλο την έδειχνε να στέκεται πάνω στο βαρέλι με το μωρό στην αγκαλιά.
-Μην γελιέσται απο το κλάμμα της ούτε απο τον καρπό της αμαρτίας που κρατάει. Μόνο πλάσμα του θεού δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αντίθετα είναι μια υπηρέτρια του διαβόλου, μια παστρικιά που κανένας πιστός δεν πρέπει να δεχθεί στο σπιτικό του. Σας ξορκίζω τέκνα μου μακριά απο τη στιγματισμένη.
Το πλήθος απο κάτω την κοιτούσε με μάτια που πετούσαν σπίθες και την ανακουφιστική σκέψη οτι υπάρχουν και πιο αμαρτωλοί στον κόσμο. Ίσως τελικά κέρδιζαν μια θέση στο παράδεισο. Αυτοί εξάλλου μετανιώνουν.
-Τώρα όλοι ξέρουμε ποιά είσαι! Είπε ο κληρικός καθώς σχηματιζε με βία το λεκέ που έγινε Α στο καταβρώμικο φόρεμα της.
Δεν ήταν τυχαίο οτι τα χέρια του έκαναν την ίδια ακριβώς κίνηση οπως πριν ένα χρόνο που πάνω της παραδιδόταν στα ίδια κτηνώδη ένστικτα που τώρα την διαπόμπευαν.

_____

Ας με συγχωρέσει που έκανα μια μικρή διασκευούλα αλλά κάτι μου λέει οτι ο Χώθορν όταν έγραφε το Άλικο Γράμμα είχε ένα όραμα. Τηλεοπτικά παράθυρα με αιδεσιμώτατους να διαπομπεύουν όλους όσουν οι ίδιοι γαμούν καθημερινά.


photo by deviantart, user elvenvampire

Κλείνω με ένα μύνημα προς όλα τα teens. Κλείστε την tv και γαμάτε μπας και τη γλιτώσετε, γιατί είναι ολοφάνερο τι κάνει η αγαμία.